Изготвянето на комплексната съдебномедицинска експертиза на 18-годишната Дебора е възложено на

...
</TD
>Изготвянето на комплексната съдебномедицинска експертиза на 18-годишната Дебора е възложено на
Коментари Харесай

Вещи лица от Пловдив ще работят по случая с 18-годишната Дебора

Изготвянето на комплексната съдебномедицинска експертиза на 18-годишната Дебора е предоставено на движимости лица от  Пловдив. В нея са включени движимости лица - правосъдни медици, неврохирург, както и лекари по лицево-челюстна хирургия и хирург. 

Припомняме, че с разпореждане от 29 юли 2023 година е била назначена съдебномедицинска експертиза с обект на проучване – пострадванията на потърпевшата Д.М., на 18 година Тя е била предоставена на екип от правосъдни медици от УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович “, гр. Стара Загора.

На 31 юли 2023 година правосъдните медици – движимости лица, на които е било предоставено правенето на експертизата, обаче са подали отказ по досъдебното произвеждане.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор по делото е назначена и сложна психолого-психиатрична експертиза на потърпевшата Д.М.

Двете експертизи ще бъдат направени по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура-Стара Загора, по което като обвинен е притеглен Г.Г., на 26 година – за нанасяне на междинна телесна щета на 18-годишната Д.М. – закононарушение по член 129, алинея 1, вр. алинея 2 от Наказателния кодекс.

Г.Г. е с взета от Районен съд-Стара Загора мярка за неотклонение " задържане под стража “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР